Alle vine
Om WineXchange

Om WineXchange: Vi står for bedre vine

WineXchange har specialiseret sig i salg af udsøgte champagner og bedre vine fra Frankrig, Italien, Spanien, Tyskland, Østrig og Sydafrika. En “bedre vin” kan også kun koste 75 kr., dem har vi også.

I 2019 overtog vi Kroghs vinimport, hvis fremragende franske vine var udgangspunktet for det hele.

For os handler det om sjæl og nærvær, når vi taler om vine. Hvad vil vi selv drikke? Ikke hvad kan vi slippe af med at sælge med alle mulige smarte hestemarked tricks som 90% rabat. Vore dejlige kunder køber den rigtige kvalitetsvin til den rigtige konkurrencedygtige pris. Derfor har vi et tæt samarbejde med dygtige specialiserede vinhuse typisk fra mindre områder i de klassiske vindistrikter for at kunne levere dig en vin, vi selv drikker med stor fornøjelse. Vi stræber altid efter at have et sortiment, som afspejler vores kunders præferencer og ønsker i konstant udvikling.

Vi sætter en ære i at levere kvalitetsvine i tæt dialog med vores kunder og ikke mindst levere en god service online. Og er der hver dag på Facebook også.

Tilmeld dig her gratis og helt uforpligtende til winexchange og få alle fordele.

Tilmeld dig wineXchange

 

Panorama of Piedmont vineyards and Barbaresco town

Panorama view over Piemonte vinmarker og  Barbaresco landsbyen i baggrunden

Om wineXchange: vin auktioner?

Vi åbnede i efteråret 2019 vor winexchange vinauktion. Her kan du gøre en god handel eller måske på en søvning søndag aften et decideret vinkup. Meld dig ind, så du godkendt til at kunne byde, og se hvad der dukker op. Du kan også sætte dine egne vine på auktion, hvis du har et unteressant vinparti, der gerne vil skifte ejer. Derfor navnet winexchange.

Ønsker du inspiration til vinrejser og mere viden om vin, så anbefaler vi varmt vort søster website www.traveltalk.dk.

Om wineXchange´s vine

Direkte til Vinauktionen

Altid vine på auktion. Fra 6 flasker god Alsace vin til en Mouton Rotschild. Gå ind og tilmeld dig, så kan du byde om 5 minutter.

Vinauktionen