Alle vine

Vine fra Bordeaux

Vine fra Bordeaux er ubetinget blandt verdens bedste og mest værdifulde (læs investerings vine), og rødvinene har en dybde og kompleksitet, der har drevet priserne op i det til tider vanvittige, fordi efterspørgsel langt overstiger produktion, men du kan stadig finde drikkemodne vine til en god aften, der kan betales. Så der er håb!

bordeaux-wine-map

bordeaux-wine-map-

WineXchange har specialiseret sig i at levere kvalitetsvine fra Bordeaux til en overkommelig pris. Og har man een gang smagt en dyb, nærmest dekadent fløjlsblød Pomerol eller overvældende St. Emilion, kommer man altid tilbage. Der er ikke ret meget der kan konkurrere. Trust us, har prøvet det meste bedre vin.

Chateaux Faugeres, St Emilion

Chateaux Faugeres, St Emilion

Bordeaux´s  vin eventyr

Bordeaux´s  vin eventyr og dermed et af de vigtigste kapitler i historien  om fransk vin begynder faktisk med England. Briterne har lige siden midten af 12 hundrede tallet med Henrik  den 2. i spidsen haft et mere end godt øje til fransk vin og Bordeaux især. Han kontrollerede området gennem et strategisk veludtænkt ægteskab, og han gav vinbønderne og området skattefrihed ved eksport til England. Således begyndte den store og stadig levende vineksport til England fra Bordeaux.

Mouton Rotschild 2016

Mouton Rotschild 2016

Verdens mest kendte vin er fra Bordeaux

Bordeaux har måske verdens mest kendte vine fra Chateau Petrus, over Latour videre til Mouton og Lafite Rothschild  til Chateau Margaux – og undskyld til dem, vi ikke nævnte lige her. Igår var det vine, der kunne erhverves for penge. I dag er det investor objekter, der prismæssigt er løbet ret så meget løbsk. Men det handler bare om at lede lidt videre. Der er stadig vinfund i typisk de store kendte vinslottes 2. vine og 3. vine,  hvis det stadig skal smage af ægte top Bordeaux. Udover vinene og de prægtige slotte er Bordeaux også hav og strand og en hyggelig by med cafeer, der serverer østers og en hvid Bourgogne og hele det klassiske landlige udvalg fra det franske køkken, torve markeder med oste, grøntsager osv. Lige som vi kan lide det! Afslappet og lækkert.

Vinlande

Vin og mad

Priserne er incl. 25% moms.

Viser alle 9 resultater